Kur’an-ı Kerim tilavetindeki başarısı, sesi ve etkileyici okuyuşuyla jüri üyelerinin takdirini kazanan Emin Kayra Eke, elde ettiği dereceyle hem okulunun hem de Samsun’un adını Türkiye genelinde zirveye taşıdı.
Bu anlamlı başarının ardından açıklama yapan Okul Müdürü Fatih Şimşek, öğrencilerinin elde ettiği Türkiye birinciliğinin büyük bir emek ve özverinin sonucu olduğunu belirterek, “Öğrencimiz Emin Kayra Eke’nin göstermiş olduğu bu başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencimizi ve ailesini gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Samsun eğitim camiasında da büyük sevinç oluşturan bu başarı, 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu’nun akademik ve manevi alandaki güçlü vizyonunu bir kez daha ortaya koydu.
EĞİTİM
15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu’ndan Türkiye Birinciliği Gururu
Hazır
Ekleme: 08.05.2026 15:28
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Konya’da düzenlenen “Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”nda, 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Emin Kayra Eke, sergilediği üstün kıraat performansıyla Türkiye birincisi olarak Samsun’a büyük gurur yaşattı.
Bizi Takip Edin
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Canik Belediyesi'nden LGS Seferberliği
ÖĞ-DER’den LGS Öncesi Kritik Mesaj: Sınav Sonuçları Çocuklarımızın Değerini Belirlemez
Milli Eğitim’den LGS Düzenlemesi: 12 Haziran Tatil
İçimdeki Güç adlı eTwinning projesi ile Canik'te örnek başarı
Samsun'da gençlerin buluşma noktası Petek 123 bin 670 öğrenciye hizmet verdi