Agromec, 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nda

TAKİP ET

Ülke çapında yaklaşık 2000 noktaya aktif satış yapan ve makina yedek parça ve aksesuar gruplarında sektöründe lider markası Agromec, ilginin yoğun olduğu 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nda ürünlerini sergiledi.

Aktif ve dinamik kadrosu ile ülke çapında kaliteden ödün vermeksizin çalışmayı bir misyon olarak benimseyen Samsun'un yerli firması Agromec, Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nda ziyaretçilerini ağırladı.

Motorlu ve elektrikli testereler, motorlu tırpanlar, benzinli su motorları, benzinli ve elektrikli çim biçmeler, iki zamanlı ve dört zamanlı yağlar, bahçe makasları gibi benzeri tarım aletlerin sergilendiği stantda ürünler hakkında bilgi veren Agromec firması Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal ve Genel Müdür Salih Özal, ziyaretçilerle de yakından ilgilenerek ikramda bulundular.
Samsun’dan doğan dünya markası Agromec, mevcut 4000 adet ürün çeşitliliğiyle piyasada söz sahibi haline gelmiş, piyasa ihtiyaç ve taleplerine göre bünyesinde oluşturduğu AR-GE çalışmaları ile her gün yeni ürünler pekiştirmekte ve bunu nihai tüketiciye ulaştırmak amacı ile çalışmalarını titizlikle yürüttüğü öğrenildi.






Agromec