AK Parti Samsun İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu mu? İl Başkanı Köse'den açıklama

TAKİP ET

Samsun'da AK Parti'nin 2024 yerel seçimleri için İlkadım, Atakum, Canik, Tekkeköy, Çarşamba, Terme, Havza, Ladik, Vezirköprü ve Yakakent İlçe Belediye Başkan adaylarının isimleri belli oldu haberlerine İl Başkanı Mehmet Köse açıklama yaptı.

Samsun'da AK Parti'nin 2024 yerel seçimleri için İlçe Belediye Başkan adayları belli oldu mu? AK Parti'nin Samsun İlçe Belediye Başkan adaylarının isimlerinin yer aldığı yeni bir liste daha sızdı iddiası ortalığı yine karıştırdı.
Aynı listeden geçtiğimiz günlerde de yayınlanmasının ardından AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse'den "Partimizin karar ve değerlendirmelerini yansıtmamaktadır" açıklaması geldi.
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; "Saygıdeğer Hemşehrilerim, Bugün, sosyal medya ortamlarında paylaşılan ve hem yerel hem de ulusal basında yer alan "AK Parti Samsun İlçe Belediye Başkan Adayları açıklandı" şeklindeki paylaşımlar Partimizin karar ve değerlendirmelerini yansıtmamaktadır.
İlçe Belediye Başkan Adaylarımız ile ilgili değerlendirme sürecimiz halen devam etmekte olup daha önce de açıkladığımız üzere siz değerli hemşehrilerimizin sadece tarafımızca yapılacak açıklamalara itibar etmelerini tekraren belirtmek isterim.
Değerlendirmelerimiz tamamlandığında gerekli açıklama yapılacaktır.