AK Parti Samsun Teşkilatları'ndan Halit Doğan'a coşkulu karşılama

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı açıklanan Halit Doğan'ı teşkilat üyeleri ve vatandaşlar İstanbul dönüşü coşkuyla karşıladı.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Halit Doğan, Ankara karayolunda karşılandıktan sonra AK Parti Samsun İl Başkanlığı binasında partililer ve basın mensupları ile biraraya geldi. 


Burada açıklama yapan Doğan, "Samsunumuzu öncü şehir yapmak, dünya şehirleri arasına dahil etmek için her anımızı vakfedeceğiz. 7 gün, 24 saat çalışma prensibiyle, şehrimizi cazibe merkezi haline getireceğiz.
Yatırım alan, istihdam yaratan, üreten ve aynı zamanda şehrin tüm imkanlarını vatandaşıyla paylaşan bir şehir hedefliyoruz.
Toplumumuzun her kesiminin rahatça nefes aldığı, şehre kendini ait hissettiği, kendini rahatlıkla şehre emanet ettiği bir şehir inşa etmek amacımız olacak.  
Gündemimizde rakiplerimiz değil milletimiz olacak.
İşimiz başarı hayali kurmak değil başarmak için çalışmak olacak.
Hedefimiz hiç kimsenin kayıtsız kalamayacağı işler olacak.
Sorunları sadece konuşmaktan ziyade, çözerek yol alacağız." dedi.
Doğan'ın AK Parti Samsun İl Başkanlığında gerçekleştirdiği basın açıklamasına; AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkan Yardımcısı Aykut Çepni ve teşlikat üyeleri katıldı.