Akşener'in Samsun ziyareti öncesi İYİ Parti'den istifa eden edene

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Samsun'a geliyor. 19 Ocak'ta başkan adaylarını kamuoyuna açıklayacak olan Akşener'in gelişi öncesi bir çok isim partiden istifa etti.

Samsun İYİ Parti'de sular durulmuyor! Samsun'da İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz yerel seçim önü görevinden istifa etti. Samsun İYİ Parti'de geçtiğimiz günlerde görevden alınan Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı'da partiden istifa etmişti.
Samsun İYİ Parti'de yerel seçim öncesi sular durulmuyor. İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz, teşkilatın yok sayıldığını açıklayarak İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi.
İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz, istifası ile ilgili açıklamasında : "Teşkilatı yok sayanın bizim yanımızda hükmü yoktur. Kişisel ikbalimiz veya koltuğu koruyalım düşüncesiyle yapılan yanlışlara ses çıkarmaz, kabul edersek o zaman kişiliğimizden ödün vermiş olurduk. Mevcut il başkanı ve milletvekili ile çalışma ortamı kalmadığından görevi bırakıyorum." dedi.
Öte yandan Samsun'da geçtiğimiz haftalarda görevden alınan İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı'da partiden istifa ederken, İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Burcu Işıtan Satar'da "Makam da koltuk da sizin olsun" diyerek aday adaylığından çekildi. Salıpazarı ilçesinde ise 2019 seçimlerinde İYİ Parti Salıpazarı Belediye Başkan adayı olan Refaettin Karaca'nın partiden ayrılarak Büyük Birlik Partisi'nden aday olacağı gündeme geldi.
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr