Ali Babacan SMS atmasaydı Samsun adaylarından kimsenin haberi olmayacaktı!

TAKİP ET

Samsun'da DEVA Partisi'nin Büyükşehir ve İlkadım adayı eş dost oylarını aldı. Samsun'da DEVA Partisi'nin Büyükşehir ve İlkadım Belediye Başkan adayları 31 Mart yerel seçimlerinde eş dost oylarını aldığı görüldü.

Samsun Kent Haber'in haberine göre; Samsun'da 31 Mart yerel seçim sürecinde ortalarda görünmeyen DEVA Partisi'nin Büyükşehir ve İlkadım adayı, Pazar günü yapılan seçimde adeta sıfır çekti.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Samsun'da yapılacak yerel seçim öncesi SMS yolu ile Samsunlulara mesajlar atarak hem Samsun Büyükşehir adayı olan Kebire Birer Türk'e hem de İlkadım Belediye Başkan adayı olan Samet Menteşoğlu'na oy istemişti.
Ancak Samsunluların Kebire Birer Türk ve Samet Menteşoğlu'nun aday olduklarından haberi yoktu. Zira iki adayda DEVA Partisi adına saha da yoktu. Samsun'da yerel basının bile aday olduklarından haberinin olmadığı Kebire Birer Türk ve Samet Menteşoğlu ise yapılan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde eş ve dostlarının oyunu alabildiği görüldü. 
DEVA Partisi'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Kebire Birer Türk 2003 oy ile yüzde 0,26, İlkadım Belediye Başkan adayı Samet Menteşoğlu ise 431 oy ile 0,25 oy oranında kaldı.