Başkan Hasan Togar Tekkeköy için çalışmaya, üretmeye devam ediyor

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Bizler hemşehrilerimiz ve bu ilçe için gönlümüzü verdik" diyerek haftanın ilk iş gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, haftanın ilk iş gününe muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek başladı. Togar ziyaretlerinde projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Togar, haftanın ilk iş gününe mesai arkadaşlarıyla bir araya gelerek başladı. Ardından  Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya ile muhtarlarla buluşan Togar, " Muhtarlar Derneği Başkanımız Mehmet Topçu ve değerli muhtarlarımızı ziyaret ederek Tekkeköyümüzün geleceğine dair büyük hayallerimizi birlikte omuz omuza gerçekleştirme yolunda atacağımız adımlar ve ayrıca mahallelerimizdeki öncelikler hakkında fikir alışverişinde bulunduk.
Bizleri misafir eden hizmet noktasında güzel paylaşımlar yaptığımız değerli Muhtarlar  Derneği Başkanımız Mehmet Topçu ve mesai arkadaşı olmaktan gurur duyduğum tüm muhtarlarımıza misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 
Başkan Togar daha sonra vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Sorun, talep ve önerileri dinleyen Togar, şu ifadelere yer verdi: "Hemşehrilerimizin güzel temennileri ve yüzlerindeki tebessüm, çalışma azmimizi perçinleyerek kat kat artırıyor. Bu motivasyon ile gece gündüz demeden Tekkeköyümüz ve insanlarımızın mutluluğu için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. Bu sevgiye layık olmaya, hemşehrilerimizle her daim buluşmaya devam edeceğiz."