Cadde Katık Havza'da hizmet vermeye başladı

TAKİP ET

Havza'da her geçen gün yeni ve güçlü markalar açılmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi olan Cadde Katık, Kazım Paşa Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı.

Cadde Katık Havza iletişim, Cadde Katık Havza adres, İşletmeci ve İş İnsanı Aydın Kaya tarafından hizmete açılan ve hizmete açıldığı günden buyana fiyatları, kalitesi ve hizmet standartları ile farkını ortaya koyan Cadde Katık Havza’da farklı işletme anlayışı ile kısa sürede yoğun ilgi gördü.
Dürüm lezzetinin en büyük markalarından biri olan Cadde Katık, gece geç saatlere kadar verdiği hizmet ile lezzetin durağı oldu. Özellikle işletme öğrenci ve gece çalışanların gece vermiş oldukları hizmet ile ön plana çıktı.
Cadde Katık İşletmecisi ve İş İnsanı Aydın Kaya Cadde Katkı seçmelerinde en büyük etkenin kalite ve uygun fiyat imkanı olduğunu belirterek “Uygun fiyat ve yüksek kaliteli ürünlerimiz kısa sürede halkımızdan yoğun ilgi gördü. Ayrıca hizmet kalitesi ve hizmet standartlarımız ile  Havzamıza yeni bir lezzeti buluşturmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.