Çanakkale heyeti Samsun TSO'da

TAKİP ET

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası heyeti işbirlikleri hakkında istişarelerde bulundu.

Çanakkale heyeti Samsun TSO'da! İşbirlikleri görüşüldü
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Karadeniz iş gezisi çerçevesinde Samsun'a geldi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu heyete; şehrin öne çıkan sektörlerine ilişkin bilgiler verdi. 
KATKI SAĞLAR
Çanakkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu başkanlığındaki heyeti, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Haluk Akyüz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Hızır karşıladı. Karşılıklı istişarenin yapıldığı ziyarette Başkan Murzioğlu, Samsun’un ekonomi, sanayi ve ihracat potansiyelinin yanı sıra öne çıkan sektörlerine ilişkin bilgiler verdi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de ifade eden Murzioğlu, “Sizleri Odamız çatısı altında ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Bu ziyaretiniz umarız iki bölge arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesine katkı sağlar” dedi. 
ORTAK YÖNLERİ VAR
Samsun’da olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Çanakkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, misafirperverliklerinden dolayı Murzioğlu’na teşekkür ederek, “Cumhuriyetimizin 100. yılında, Milli mücadelemizde kilit önem taşıyan Samsun’da bulunmaktan mutlu olduk. Samsun ve Çanakkale’nin tarihi ve coğrafi ortak yönleri bizleri daha da yakınlaştırıyor” diye konuştu. Konuşmaların ardından ise, karşılıklı anı takdimi yapıldı.