Canik Uludağ Ortaokulu Ünlü Yazar ve Milli Atleti Ağırladı

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesine bağlı Canik Uludağ Ortaokulu okullar açıldığından bugüne kadar pek çok kıymetli misafirleri ağırlayarak öğrencilerin eğitimlerine katkı sağladı.

Canik Uludağ Ortaokulu, Ülkemizin atletizm dalında öncü sporcularından olan Balkan ve Avrupa Şampiyonluğu elde eden eski milli atletizim sporcusu Sinan Vural'ı ağırladı. Başarıılı Atletizimci Sinan Vural, 5. Sınıf öğrencilerine sporun ve sporcunun önemi, atletizm sporuna ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
Canik Uludağ Ortaokulu, Canik İlçe Emniyet Müdürü, Komiser ve Polis Memurunu misafir etti. Canik ilçe Emniyet Müdürü, komiser ve polis memuru öğrencilerle tanışarak mesleki tanıtımlarını yaptılar. Vatanı korumanın mesleklerinin ne kadar gurur verici olduğunu paylaştılar. Öğrenciler ile hatıra resim çektirdiler ve başarılar dilediler.
Canik Uludağ Ortaokulu etkinliklerine her daim yenilerini eklemeye devam ediyor. Yazar Suat Turgut ögrencilere bilgi dolu güzel bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrenciler ile karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen söyleşi hatıra fotoğrafının ardından son buldu.  Akademisyen Yazar Halil Ertuğrul'u da ağırlayan Canik Uludağ Ortaokulu misafirlerini yenilerini eklemeye devam ediyor. Yazar Halil Ertuğrul Öğrenciler ve öğretmenler ile söyleşi gerçekleştirdi. Yazar Halil Ertuğrul'un kitaplarından alan öğrenciler imza attırmak için sıraya girdiler. 
Canik Uludağ Ortaokulu öğrencilerine davet ettiği misafirleri ile bilgilerine yenilerini ekliyor. Gerçekleştirilen geziler ile öğrenciler yeni ve tarihi yerleri görme ve bilgi edinme imkanı buluyorlar. Amazon köyü ve batıpark gezileri öğrencileri mutlu ve motive etti. Öğrencilere, Malkoçoğlu Balıkçı Barınağı gezisi düzenlendi. Denzcilik hakkında bilgilerin aktarıldığı gezide öğrencilere ikramda bulunuldu ve küçük bir tekne turu süprizi gerçekleştirildi. Okul Müdiresi Zerrin Karagöl Şen, "Okulumuzda ağırladığımız misafirlerimize yenilerini ekleyerek çocuklarımıza akıllarında kalıcı bigiler, beceriler,  güzel öğütler, aktarmaktayız. Çocuklarımızın hem akademik, hemde spor, hemde sanatsal yeteneklerinide ön planda tutarak başarılarına basamak olmaktayız. Gelen misafirlerimize gönülden teşekkür ediyor, öğrencilerimize kattıkları bilgilerden dolayı şükranlarımı sunarım." diyerek sözlerine son verdi.