Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım SKM Pazar Günü açılıyor

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, bütün İlkadımlıları Cumhur İttifakı AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına davet etti.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi, Pazar günü gerçekleştirilecek coşkulu bir törenle açılacak.
İlkadım 100. Yıl Bulvarı No: 121’de yer alan Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi açılış töreni 25 Şubat 2024 Pazar günü, saat 14.30’da gerçekleştirilecek.
İlkadımlıları Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım SKM açılış programına davet eden Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, “Hemşerilerimizi İlkadım’da gerçekleştireceğimiz büyük değişim ve büyük dönüşümün ilk adımı olacak SKM açılışımızda bizlerle birlikte İlkadım için harekete geçmeye davet ediyorum.” dedi. 
Cumhur İttifakı Samsun Milletvekilleri ve teşkilat yöneticilerinin de katılacağı AK Parti İlkadım SKM açılışı için Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz yaptığı davette;
“Bütün İlkadımlı hemşerilerimizin, İlkadım için durmadan, yorulmadan çalışmak için başlatacağımız büyük değişimin başlangıç vuruşunda yanımızda görmekten, bizlerle birlikte olmalarından, yanımızda durmalarından büyük memnuniyet duyacağız ”diye konuştu.