Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman Samsun'a geliyor? Tarih belli oldu

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'a geliş tarihi belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Şubat Perşembe günü Samsun'a gelerek 31 Mart 2024 yerel seçim mitingini gerçekleştireceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gezisinin ilk durağında 15 Şubat'ta Samsun'a geliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 15 Şubat'a Samsun'da başlatacağı Karadeniz gezisi aynı gün Ordu'da devam edecek. Erdoğan'aın 17 Şubat'ta ise Trabzon ve Rize'de yapılacak mitinglere katılacak.
Samsun'da bazı açılış törenlerini gerçekleştirecek olan ve Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap edecek olan Erdoğan'ın bazı önemli projelerin müjdesini vereceği de öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman Samsun'a geliyor? Tarih belli oldu


Parti kulislerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçime kısa bir zaman kala gelmesinin Samsun'daki havayı büyük oranda değiştireği düşüncesi hakim iken, seçime 45 gün kala gelmesi ise "erken geliyor" endişesine sevk etti.

Haberimizin ardından 9 Şubat tarihi itibariyle alınan haberde; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'a gelişi ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.