Derebahçe'de muhtar adayından Fener Alayı

TAKİP ET

Derebahçe Mahallesi Muhtar Adayı Kazım Öksüzoğlu tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mahallede fener alayı düzenlendi

Samsun'un İlkadım İlçesi Derebahçe Mahallesinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı fener alayı mahalle sakinlerinin coşkulu kutlaması eşliğinde gerçekleşti. 
Derebahçe Mahallesi Muhtar Adayı ve mahallenin sevilen esnafı Kazım Öksüzoğlu tarafından organize edilen yürüyüşte dev Türk Bayrağı açıldı, meşaleler yakıldı. Derebahçe Mahallesinde bir saati aşkın süre devam eden yürüyüşe katılanların yanı sıra diğer mahalle sakinleri de evlerinin camlarından ve balkonlarından coşkulu kutlamaya katıldı.
Derebahçe Mahallesi sakinlerinin resmi bayramlara karşı büyük bir duyarlılık gösterdiğini söyleyen Kazım Öksüzoğlu, "Mahallemizde yaşayan tüm komşularımız, resmi bayramlara karşı çok duyarlı. Özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın da bu duyarlılıkla yetişmesini son derece önemsiyoruz" dedi.Karadeniz Bölgesinin ünlü bando ekibi Şımarık Bando'nun renk kattığı yürüyüşün ardından mahalle sakinleri doyasıya eğlenerek 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu akşamın ilerleyen saatlerine kadar sürdürdü.