DOKAP Başkanı Gültekin ve Havza Belediye Başkanı Özdemir'den saha incelemesi

TAKİP ET

DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ile DOKAP Başkan Yardımcıları Şeref Demir ve Mustafa Kemal Bilgin Havza'yı ziyarete ederek Havza Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri inşaatında incelemelerde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “İlçemizin turizm ve tarım alanında gelişimine katkıda bulunmak için projeler hazırlıklarımız devam etmek.” Dedi.
DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve DOKAP Başkan Yardımcılarından oluşan heyet ilk olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Ziyarette DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve DOKAP Başkan Yardımcısı Şeref Demir ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir görüşmede ilçede tarım, hayvancılık ve turizm sektörlerine yönelik projeler, DOKAP kapsamında ilk verilebilecek destekler gibi konular hakkında bir süre görüştüler.
DOKAP Başkanı Hakan Gültekin DOKAP olarak bölgenin kalkınması için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ; “DOKAP katkıları daha önceden Canlı Hayvan Pazarı Modernizasyon tamamladık. Şu an Havza Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryerinin inşaatına başladık. Öte yandan Ziraat Odamızın Danelik Mısır Kurutma Tesisi projemiz hayata geçiyor.  İlçemizin turizm ve tarım alanında gelişimine katkıda bulunmak için projeler hazırlıklarımız devam etmek. Projelerlerimiz tamamlandığı zaman DOKAP’da müracaatlarımızı yapacağız. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız, DOKAP Başkanımız Sayın Hakan Gültekin’in şahsında tüm DOKAP çalışanlarına ülkemiz ve bölgemiz adına yapmış oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür ederim.” Dedi.
Belediye ziyaretinin ardından Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve DOKAP Başkan Yardımcıları Şeref Demir ve Mustafa Kemal Bilgin, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Havza Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ömer Büyük ile birlikte Havza Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri inşaat alanında incelemelerde bulundular.