Hasköy Ortaokulu'ndan Anlamlı Gezi

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesine bağlı olan Hasköy ortaokulu bir ilke imza atarak 8. sınıf öğrencileri için motivasyon gezisi düzenledi.

Canik Hasköy Ortaokulu, Sosyal Bilimler öğretmeni Filiz Günaydın ve Fen Bilgisi öğretmeni Esra Yavuz'un öncülüğünde 8.Sınıflara özel mezuniyet gezisi düzenlendi. LGS sınavına hazırlanan  öğrencilere motivasyon sağlamak için gezi sonbaharda planlanarak Ankara'ya yola çıkıldı. 
Bu yıl Cumhuriyetin yegane bekçisi öğretmenler olarak Atatürk’e adanmış bir mezuniyet gezisi hazırlandı. Cumhuriyetin 100. yılı şerefine öğrenciler mezuniyetlerini,  Ata'sına armağan etti.

Öğrenciler kepleri ve cübbeleriyle geçtikleri aslanlı yolda hep aynı düşünceyle, Yüreklerinde hep aynı heyecanla, Bizler sana yaraşır gençler olmalıyız ve olacağız Ata’m.’’dediler.
Samsun’dan çıkılan bu güzel yolda Eskişehir ve Ankara Anıtkabir gezildi.  Ata'nın huzurunda tüm öğrenciler başarılarımızı ve mezuniyetlerimizi bu güzel vatanımıza, cumhuriyeti bizlere emanet eden Ata’mıza adayacaklarına söz verdiler.
Mecliste 100. Yıl Marşı okundu büyük beğeni ve alkış toplandı. Hasköy Ortaokulu öğrencilere unutulmaz bir mezuniyet hatırası armağan etmiş oldu.