Hatayspor Samsunspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

TAKİP ET

Samsunspor, 17 Mart Pazar günü Mersin'de Hatayspor'a konuk olacak. İki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. İşte karşılaşma öncesi detaylar...

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü saat 16:00'da deplasmanda oynayacağı Atakaş Hatayspor müsabakası için yola çıktı.
Geride kalan haftayı Ankaragücü galibiyeti ile kapatarak moral bulan Kırmızı-Beyazlılar, bu zorlu deplasmanda 3 puan sınavı verecek. Galip gelmesi durumunda düşme hattından neredeyse tamamen kopacak olan Yılport Samsunspor, bu önemli mücadelede kesinlikle puan kaybı yaşamak istemiyor.
Ligde son oynadığı 6 deplasman maçından 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak kazanma başarısı gösteremeyen Kırmızı-Beyazlılar, Hatayspor karşısında bu şanssızlığı da kırmak istiyor. 
Samsunspor puan durumu, Samsunspor 36 puanla ligde 11. sırada bulunuyor. 
Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00 başlayacak. Bein Sports 3’ten yayınlanacak maçı Burak Şeker yönetirken, Murat Ergin Gözütok ve Abdullah Uğur Sarı yardımcı hakem olarak sahaya çıkacak.
HATAYSPOR SAMSUNSPOR MAÇI TAHMİNLERİNİZİ DE FACEBOOK SOSYAL MEDYA HESABIMIZDA BULUNAN PAYLAŞIMDA YAPABİLİRSİNİZ.