Havza Belediye Başkanı Özdemir açılışa katıldı

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir telekomünikasyon sektöründe hizmet verecek olan işyerinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Havza gelişmeye ve değişmeye devam ediyor.” dedi.
Havza’da telekomünikasyon sektöründe satış ve servis olarak hizmet verecek olan Kılıçaslan GSM’in açılışına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, TCDDY Sivas 4. Bölge Müdürü Hasan Arı,Havza TSO Başkanı Erkan Acar,  Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz, Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin, Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Şahin, esnaflar ve davetliler katıldı.
İşyeri açılışında konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir işyerinin işletmecisine ve Havza’ya hayırlar getirmesi dileğinde bulunarak; “ İlçemizden yıllardır göç nedeniyle nüfusunda her yıl düşüş yaşanmaktaydı. Bu yıl ilk defa nüfusu diğer yıllara göre artış yaşandı. Bunun buradan müjdesini vermek isterim, Sanayici ve iş adamlarımız için istihdam edilecek bir potansiyel oluşmaktadır. Ayrıca nüfustaki artış esnafımız içinde bir kazançtır. Teknoloji hızlı bir şekilde ilerliyor ve bizler ile esnaflarımızın teknoloji ayak uydurması gelişen ve büyüyen ilçemiz için önemli. Açılan her işyeri bizim için çok önemli. Çünkü açılan her işyeri yeni istihdam demek. Yeni işyerinin öncelikle sahibi Seyit Ahmet Aygül olmak üzere İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
İşyeri konuşmaların ardından Havza Belediye Meclis üyesi Hayrettin Şahin tarafından okunan dua ardından Havza Belediye Başkanı Özdemir ve katılımcılar tarafından kesilen kurdele ile hizmete açıldı.
İşyeri Sahibi Arif Kılıçaslan katılımcılara teşekkür ederek; "Bu gün açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim. İnşallah ilçemiz ve bizler için hayırlı olur." dedi.
Açılış sonrası Havza Belediye Başkanı Özdemir ve beraberindekiler işletmeci Arif Kılıçaslan’dan işletme hakkında bilgiler aldılar.