Havza Belediye Başkanı Özdemir'e Havza Ziraat Odası yönetiminden ziyaret

TAKİP ET

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ve yönetim kurulu üyeleri, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ettiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Çiftçilerimizin talep ve beklentilerini karşılamak ve onlara hizmet etmek adına Ziraat Odamız ile yakın mesaimize devam edeceğiz.”dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç oda çalışmaları hakkında Başkan Özdemir’e bilgiler aktardı.
Yapılan görüşmede ilçe tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi, ürün çeşitliğinin artırılması, uygun bölgelerde sulu tarım alanlarının genişletilmesi, bölge üreticisinin ekonomik gelişimine katkı sağlayacak uygulama ve projeler ile çiftçiye yönelik yapılabilecek ortak çalışmalar, Toprak Mahsulleri Ofisi mahsul alımı çalışmaları ve danelik mısır kurutma tesisin kurulumu  hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç; “ Çiftçilerimize büyük katkısı olacak danelik mısır kurutma tesisimizin bir an evvel kurulması önemli bir husus ve belediyemizden bu konunda desteklerini bekliyoruz. Çiftçilerimizin kendilerini geliştirmesi ve modernize edebilmeleri bizler için çok önemli. Oda olarak hayata geçirdiğimiz projeler ile çiftçilerimize hizmet ediyoruz. Yine bu yıl TMO tarafından buğday alımı çalışmalarında belediyemiz ve değerli başkanımızın desteklerini yanımızda görmekten mutluyuz.  Sayın Başkanıma ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Çiftçilerimiz için belediyemiz ile her türlü işbirliğine açık ve hazırız.”dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “İlçemizde daha verimli ve kaliteli ürün üretmek, ürün çeşitliliğinin arttırılması için yapılabilecek tüm çalışmalarda odamız ile birlikte hareket etmemiz önemli.  Çiftçimizin gelirini arttırmak adına danelik mısır kurutma tesisimizin kurulması için üzerimize düşen ne var ise yapacağız.  Yine ürün çeşitliliği konusuna da önem vermeliyiz. Çiftçilerimizin talep ve beklentilerini karşılamak ve onlara hizmet etmek adına Ziraat Odamız ile yakın mesaimize devam edeceğiz. Çabamız Havzamızın tüm kesimlerine hizmetlerimiz ulaştırmak.”dedi.