Havza Belediye Başkanı Özdemir MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir kısa bir süre önce MHP İlçe Başkanlığına atanan İbrahim Yüksel ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

MHP Havza İlçe binasında gerçekleşen ziyarette, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek başarı ve hayırlı olsun temennilerini iletti.
Ziyarette Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, MHP İlçe Yönetimine Havza'da hayata geçirilen, inşası devam eden ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgiler verdi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yapılan çalışmalarda Cumhur İttifakı ortağı MHP’den önemli destekler aldıklarını belirterek; “Cumhur ittifakı Havza’da güzel bir dayanışma örneği yaşamıştır. Bu birliktelik gerek yerel seçimlerde gerekse seçimler sonrasında ise devam etmektedir. İttifak ortağımız MHP ilçe teşkilatı ile yaptığımız istişareler ile halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Göreve yeni atanan MHP İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Yüksel ve ekibine başarılar dilerim.”dedi.
MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise Cumhur İttifakı ortağı olarak üzerlerine düşen ne var ise yapacaklarını belirterek; “Cumhur İttifakı olarak ortak gaye ülkü ve hedefimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin dünyanın lider ülkesi olması Türk milletimizin de ebed müddet refah içinde yaşamasını sağlamak için yerelde omuz omuza mücadele ederek, İlçemizin sorunlarını el birliğiyle çözmek, tabanda yakalanan ortak hedef gayeyi tavana kadar taşımaktır. Cumhur İttifakı olarak bizler Havzamız için ne gerekiyorsa elimizden gelen desteği göstereceğiz. Bunun içinde rutin ve düzenli istişare toplantıları ile bizlere gelen talepler iletmek olası yeni projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunmak, genel başkanlarımız nezdinde gerçekleşen istişare kültürünü yerelde de sağlamak amacındayız. Ziyaretlerinden ötürü Havza Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin Özdemir’e şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim.” dedi.