Havza'da sanayi köprüsü ve bağlantı yolu için saha incelemesi

TAKİP ET

Havza'da Değirmenüstü Mahallesi ve İnönü Mahallesini bir birine bağlayacak olan sanayi köprüsü ve bağlantı yolu yapılacak alanda saha incelemesi yapıldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Yapılacak olan köprü ve bağlantı yolu gelişen ve genişleyen ilçemizin gelişimine büyük katkı sağlayacak.”dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Değirmenüstü Mahallesi ve İnönü Mahallesini bir birine bağlayacak olan sanayi köprüsü ve bağlantı yolunun yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.
Değirmenüstü Mahallesinde OTAT fabrikası ile İnönü Mahallesinde Havza Sanayi Sitesini birbirine bağlayacak, Tersakan Irmağı üzerinde Devlet S İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü  tarafından yapılacak olan köprü ve bağlantı yolunun tamamlanması ile şehir içi trafik yükü azalmış olacak.
Köprünün tamamlanması ile birlikte Tersakan Irmağının yaklaşık 700 metrelik bölümünde ise DSİ 7. Bölge Müdürlüğü tarafından ıslah çalışmaları yapılacak.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Değirmenüstü Mahallesi ve İnönü Mahallesini bir birine bağlayacak olan sanayi köprüsü ve bağlantı yolunun ilçedeki trafik yükünün azalması için önemli olduğunu vurgulayarak; “Köprünün yapımı tamamlandığında özellikle Aşağıyavucuk Mahallesi Gurup yolundan gelip Samsun’a gitmek veya sanayi sitesine gidecek olan vatandaşlarımız  artık şehir içine girmeden bu yoldan istedikleri yere çok daha rahat bir şekilde ulaşacaklar.  Değirmenüstü Mahallemiz  ve İnönü mahallemizi bir birine bağlayacak olan Havza sanayi köprüsü ve bağlantı yolunun ilçedeki trafik yükünün azalması  ve özellikle Aşağıyavucuk  mahallesi Gurup yolundan ve Değirmenüstü mahallemizden gelip Samsun yönüne veya sanayi sitesine gidecek olan vatandaşlarımız artık şehir içine girmeden bu yoldan istedikleri yere çok daha rahat bir şekilde ulaşacaklar. Ayrıca gelişen Havzamızın yeni yerleşim yerlerinden olan Hilmi Tunalı Caddesinin devamı olan yeni bir yol uygulamamız ile bölgede ulaşma önemli katkı sağlayacağız. Yine Şehit Besim Kazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden Tersakan Irmağının yaklaşık 700 metrelik bölümünde Sanayi Köprüsüne DSİ 7. Bölge Müdürlüğü tarafından ıslah çalışmaları yapılacak. Yapılacak olan köprü ve bağlantı yolu gelişen ve genişleyen ilçemizin gelişimine büyük katkı sağlayacak. Köprümüzü ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun.”dedi.