Havza'da Sanayi Köprüsü ve Bağlantı Yolu İnşaatına Başlandı

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik ve beraberindeki teknik heyet ile birlikte Değirmenüstü Mahallesi ile İnönü Mahallesini birbirine bağlayacak olan sanayi köprüsü ve bağlantı yolu inşaat çalışmalarının incelediler.

Havza'da Sanayi Köprüsü ve Bağlantı Yolu İnşaatına Başlandı
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik  ve beraberindeki teknik heyet ile birlikte Değirmenüstü Mahallesi ile İnönü Mahallesini birbirine bağlayacak olan sanayi köprüsü ve bağlantı yolu inşaat çalışmalarının incelediler.
Bölgenin trafik yükünü hafifletmek amacı ile OTAT fabrikası ile Havza Sanayi Sitesi arasında DSİ 7. Bölge Müdürlüğü tarafından, Tersakan Irmağı üzerinde körü yapım çalışmaları başladı.
Çalışmaların başladığı alanda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik  ve beraberindeki teknik heyet ile Havza Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin  incelemelerde bulundular.
Başkan Özdemir, projenin tamamlanmasıyla özellikle Aşağıyavucuk Mahallesi Gurup yolundan Samsun'a veya sanayi sitesine gidecek vatandaşların, şehir içine girmeden rahat bir ulaşım sağlayacaklarını belirtti; “Ayrıca, Havza'nın yeni yerleşim yerlerinden olan Hilmi Tunalı Caddesi'nin devamını oluşturacak yeni bir yolun, bölgenin ulaşımına önemli katkı sağlaması bekleniyor.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, "Yapılacak olan köprü ve bağlantı yolu, ilçemizin gelişen ve genişleyen yapısına büyük katkı sağlayacak. İlçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun." dedi.