Havzalı muhtarlardan jandarmaya 185.kuruluş ziyareti

TAKİP ET

Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin ve beraberindeki muhtarlar Jandarmanın 185. Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığını Ziyaret Etti.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin ve beraberindeki muhtarlar birlikte gittiği Havza ilçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak ile görüşerek Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 185. Yılını kutladılar.
Kuruluşunun 185. Yılı nedeniyle muhtarlar tarafından ziyaret edilen İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak muhtarların bu nazik ve anlamlı ziyaretlerinden memnun olduğunu bu duruşlarından dolayı kendilerine teşekkür ettiği belirtildi.
Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin ise “Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunmasında, ülkemizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında, üstün bir vazife anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 185. kuruluş yıl dönümünü tüm muhtarlarımız adına kutluyorum. Her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız. Tüm jandarma teşkilatının gününü kutlar vazifelerinde üstün başarılar dileriz” dedi.