Hayırsever iş insanı Fahrettin Ulusoy'un adı Tekkeköy'de yaşatılacak

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçeye kazandırılacak bilim ve atölye evine, duayen ve hayırsever iş insanı merhum Fahrettin Ulusoy'un isminin verileceğini açıkladı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, Aşağıçinik Mahallesi'ne 'Bilim Atölye Evi' kazandıracak olmanın heyecanı içinde olduklarını söyledi.
Başkan Togar, duayan ve hayırsever iş insanı Fahrettin Ulusoy'un isminin 'Bilim Atölye Evi'ne verileceğini söyledi.


Aşağıçinik Mahallesi'ne kazandırılarak eğitim kampüsü için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Togar, "Belediyemizle, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün iş birliğinde Aşağıçinik mahallemize bir Bilim Atölye Evi kazandıracak olmanın heyecanı içindeyiz. İlçemizin bilim ve eğitim kampüsü olması planlanan bu merkez sosyal bilimler, fen bilgisi, robotik kodlama, zeka oyunları, bilim ve teknoloji, yaratıcı drama olmak üzere birçok atolyeyi içerecek. Yakın zamanda hakka uğurladığımız Samsununumuzun gururu hayırsever iş insanımız Fahrettin Ulusoy’un adını vereceğimiz, ülkemizi gelecek yarınlara taşıyacak çocuklarımızı yetiştirecek merkezimizi önümüzdeki eğitim öğretim yılında öğrencilerimizle buluşturacağız" dedi. 

Herkes tarafından saygı ve sevgi ile anılan merhum Fahrettin Ulusoy'un oğlu Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy konuyla ilgili olarak Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Fahrettin Ulusoy Hasan Togar