Hüseyin Dündar Çarşamba'da bağımsız aday oldu!

TAKİP ET

Çarşamba Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Dündar sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Yerel Seçimlere Bağımsız olarak aday olacağını ilan etti. Dündar'ın özellikle Yeniden Refah Partisi'nden aday çıkacağı kesin gözüyle bakılıyordu.

Çarşamba'da 3 dönem belediye başkanlığı yapan Hüseyin Dündar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilçesinden bağımsız aday olacağını açıkladı.
Hemşerilerimim şahsıma gösterdiği güven ve itimat büyük bir onur, paha biçilmez bir değerdir. Çarşamba’mız için çalışmak, eser ve hizmet belediyeciliğine kaldığımız yerden devam etmek için yola çıktıklarını açıklayan Çarşamba Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Dündar, “Ortak paydamız Çarşamba’mız’ anlayışıyla hemşehrilerimin tamamını kucaklıyor, hangi siyasi görüşten olursa olsun bir ve beraber görüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Çarşamba’mız için Bağımsız Belediye Başkan Adayı olmaya karar vermiş bulunuyorum. Kadirşinas Çarşamba halkı en iyi hakemdir. Hizmet işimiz, Çarşamba evimiz…”dedi.
AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Hüseyin Dündar'ın aday gösterilmeyince özellikle Çarşamba'da Yeniden Refah Partisi'nden aday olarak çıkacağı çok konuşulmuştu. Dündar'ın bağımsız olarak aday çıkması şaşkınlıkla karşılandı.
Köksal ÖNER