İYİ Parti Atakum İlçe Yönetimi istifa etti

TAKİP ET

Samsun İYİ Parti'de bir şok daha! İYİ Parti Atakum İlçe Yönetimi istifa etti. Samsun İYİ Parti'de süren istifalar devam ediyor. Samsun'da son olarak İYİ Parti Atakum İlçe Yönetimi toplu olarak istifa etti.

Samsun'da İYİ Parti'de istifalar dur durak bilmiyor. Samsun'da İYİ Parti Atakum İlçe Yönetimi'de bu akşam saatlerinde toplu olarak istifa etti.
İYİ Parti Atakum Belediye Başkan aday adayı ve İYİ Parti Atakum Kurucu Başkanı Selen Gülhan Çam'ın partiden istifa etmesi sonrası, İYİ Parti Atakum İlçe Yönetiminin de toplu olarak istifa ettiği öğrenildi. İYİ Parti Atakum İlçe Teşkilatında parti üyelerine gönderilen SMS'de "İYİ Partimize gönül vermiş değerli üyemiz; Bugün Atakum Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla ilçe yönetimi olarak istifa etmiş bulunuyoruz. Bugüne kadar sizlerle birlikte tüm zorluklara rağmen yürüdüğümüz bu yolda verdiğiniz tüm destekler için teşekkür ederiz" denildi.
İSTİFALAR PEŞ PEŞE
Samsun İYİ Parti'de geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti İlkadım İlçe Yönetimi toplu olarak istifa etmişti. Samsun İYİ Parti'de Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz, İYİ Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Uğur Yaman'ın görevlerinden istifa ederken, görevden alınan İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ile İYİ Parti Meclis üyesi Fİkret Can Demir ile İl Başkan Yardımcısı Cemal Ceyhun Karaca ise partiden istifa etti. 
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr