Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün koltuğu devretti!

TAKİP ET

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs İlkokulu öğrencilerini makamında ağırladı.

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs İlkokulu öğrencilerini makamında ağırladı. 19 Mayıs İlkokulu öğrencilerine koltuğu teslim eden Başkan Ün, onlara belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
Minik başkanlar, gerçekleşen temsili devir teslim törenin ardından ilçede yapılmasını istedikleri çalışmalarla ilgili taleplerini iletti. 
Öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik eden Başkan Ün, miniklerin hayalleri ve hedefleri üzerine yüzleri tebessüm ettiren sohbetin ardından onlara hediyeler verdi. 
Ayrıca Başkan Ün, "Çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin ülkemizi her alanda ileriye taşıyacağına ve gerçekleştirecekleri çalışmalarla dünyaya umut olacağına yürekten inanıyoruz. Öncelikle bize ve bütün dünya çocuklarına bu güzel bayramı armağan ettiği için Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e teşekkürlerimi sunuyorum.  Geleceğimizin mimarları sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı canıgönülden kutluyorum." dedi.