Köln'de Konaklama Yapabileceğiniz En İyi Mahalleler Ve Oteller

TAKİP ET

Köln şehri, Ren' Nehrinin ortasında yer almaktadır. Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin en büyük şehridir ve Batı Almanya'nın kültürel devidir. Köln'ün tarihi 2000 yılı aşkın bir geçmişe sahiptir; MS 1. yüzyılda Romalılar tarafından kurulmuştur.

Doğal olarak Köln'ün merkezi, bu önemli şehrin kültürü ve mirasını Birbirinden farklı tarihi mimari, müzeler ve galerilerle doludur. Gelip hepsini kendi başına Gözlerinizle görmek istemiyorsanız endişelenmeyin, seçenekler çok fazla. Şehir boyunca uzanan otobüsler, U-Bahn ve Stadtbahn hatları sayesinde ulaşım da çok kolay.

Göreceli olarak orta sınıftaki modern evde bulunanlardan aile ailesine uygun üst düzey seçeneklere kadar, antik Köln'ü keşfederken ihtiyaçlara uygun bir üs nerede.

Köln'ün yeni nesil tasarımıyla son derece modern, tarihi, modern ve retro-fütüristik unsurların bir karışımı olup, genellikle tarihi veya başka bir amaca uygun olarak yeniden inşa edilmiş binalarda yer almaktadır.

Köln'de Nerede Kalınır ?

Bu rehber en iyi Köln otellerini, Köln'de ziyaret edilecek en iyi yerlerde, Köln'de kalınacak en iyi yerler, Köln'deki turistik yerler Harika, Köln mahalle rehberini ve çok daha fazlasını gösteriyor.

Altstadt – Eski Kent Bölgesi

İkinci Dünya Savaşı'nda Almanya'nın geri kalanıyla birlikte Köln'ün %70'inden fazlası yok edildi, bu nedenle Eski Şehir, Avrupa'nın diğer "eski şehirleri" kadar eski değil, ancak oldukça pitoresk renkli bir görünüm koruyor.

Old Town, merkezi bir konumdayken, Köln'e ilk kez gelenler için en iyisi bölgelerden biridir.

Köln'ün Eski Kenti'nin büyük bir kısmı restore edildi ve Köln'ün en iyisi turistik mekanların çoğunluğunda barındırılmaktadır. Köln Katedrali veya Kolner Dom, kilometrelerden ötede görülen bir simge yapıdır ve Dünya Mirası Alanı olarak belirlendi.

Hauptbahnhof, Köln'den trenle günübirlik geziler için mükemmel olan Eski Kent'te yer almaktadır.

Kışın Köln'ü ziyaret ve Noel pazarı için Köln'de nerede Şehrinizi bilmek istiyorsanız, ana pazar katedralinin hemen önünde Old Town'da olduğunuz en iyi seçimdir. New Town veya Neustadt ile birlikte bu iki bölge, Ring olarak da bilinen Innenstadt adlı şehir merkezi oluşur.

Köln'ü ilk kez ziyaret edin, Altstadt'tan (Eski Şehir) daha ideal bir konaklama yerini bulamazsın.

Tarih ve cazibeyle dolu bu mahalle, Köln'ün kalbi olarak kabul ediliyor ve hem geçmişi hem de şimdiki Köln kültürünü yansıtıyor. İkonik Köln Katedrali, Belediye Binası, dünyanın en eski parfüm fabrikası, Köln Filarmoni Orkestrası ve Köln'ün en eski müzesi Wallraf-Richartz Müzesi gibi popüler turistik mekanlara kolay erişim imkanı sunar.

Altstadt'ta, Rhineland mutfağı ve Kölsch birası sunan, pastel renkli binaları ve tarihi birahaneleriyle eski bir meydan olan Alter Markt'ı burada. Schildergasse ve Hohe Straße gibi seçkin alışveriş caddelere kolay erişim için burada kalın. On dakika yürüyebilirsinizseniz Köln Çikolata Müzesi ve Hohenzollern Köprüsü yakınınızda olacaktır.

Kasım ayının sonunda Aralık ayına kadar dünyaca ünlü Katedral Noel Pazarı ve Heinzels Wintermärchen Noel Pazarı'na da son derece yakın olacaksınız.

Merkezi konumu sayesinde Altstadt, Köln'de konaklamak için sürekli olarak en iyi seçim olmuştur. İster arnavut kaldırımlı sokaklarda dolaşmaktan, ister asırlık bira fabrikalarında Kölsch birasının tadını çıkarmaktan düzenli olun, Köln'ü ayırmak için ideal bir semttir.

Konaklama seçenekleri rahat butik bulunanden lüks olanaklara kadar çeşitlilik göstermektedir.

Belgian Quarter

Gece hayatı için Köln'de nerede kalmayı isteyen isteyen izle, popüler Belçika Mahallesi Köln'e bakılmalıdır.

Bu bölge çok sayıda şık bar ve popüler restorana sahiptir ve bu da burada aynı zamanda Köln'ü ziyaret eden yemek tutkunları için en iyi konaklama yeri konumundadır.

Gündüzleri, Köln'de yaşanacak ve iyi durumda biri olduğu iddia edildi için keşfedilmesi kolay bir yerleşim bölgesidir. İkinci el kitapçılar, vintage butikler ve gün boyu insanların izlediği ilginç kafelerle alışveriş yapmak eğlencelidir.

Köln'ün geri kalanlarıyla karşılaştırıldığında Belçika Mahallesi türü genç bir mahalledir. Son yıllarda genç neslin ve yaratıcı tiplerin tercih ettiği popüler bir bölge haline geldi.

Brüksel Meydanı'nın merkezi butikler, modern kafeler, çağdaş çağına ve geç saatlere kadar açık olan şık barlar yer alır. insanların uzun bir günün ardından parti toplantısında ve sosyalleşmek için bir araya geldiğimizde resmi olmayan mekandır.

Gece geç saatlere kadar yapılan alışveriş fırsatları ve Sixpack, Little Link ve Subway gibi mekanlardaki gece hayatı ortamıyla mahalle gece boyunca canlı kalır.

Vetiyatroseverleri gerçek bir ziyafet bekliyor. Mahallenin çağdaş Volksbühne am Rudolfplatz'a ve Bauturm'daki samimi Tiyatro'ya olan yakınlığı, ilgi çekici ve düşündürücü performansların sadece bir taş atımı uzaklıkta olduğu anlamına geliyor.

Belçika Mahallesi'nde kalırken, çeşitli bütçelere hitap eden mükemmel konaklama seçeneklerinden birini seçmek. Konaklamaları sırasında daha fazla mahremiyet tercih edenler için çok sayıda şık otel ve kiralık apartman daireleri bulunmaktadır. Burada Köln'de nerede kalınır ? Sorusuna cevap en uygun popüler düzenlerden biri. Daha detaylı konaklama rehber için gezilecekyerler-listesi.com 'a göz atmayı da unutmayın.

Bu bölgedeki otel tavsiyeleri ;

Steigenberger Otel Köln ; Otelin muhteşem açık büfe Kahvaltısına, büyük odalarına ve muhteşem muhafazasına hayran kalmalıyım. Metroya 2 çocukların yürüme aşaması ve yakınlarda bir süpermarket ve hatta bir eczane bulunmaktadır. Bir taş atımı mesafedeki seçkin restoran ve Barlara gelince, seçim yapmakta zorlanacaksınız. Ayrıca ne kadar geç veya erken olursa yiyecek ve içecek sunan, 24 saat açık güzel bir self-servis mağaza da bulunmaktadır.

Lasthaus am Ring – Otel Lasthaus ; gecenizin sessizliği saklanmasını sağlayan çift camlı yapıya sahip, kır evi tarzında rahat odalar sunuyor. Ortak odalar zarif bir şekilde dekore edilmiş ve oyun ve müzikle donatıldı; Boş zamanlarınızda düzenli olarak çalışın. İyi stoklanmış bir süpermarketin ve sinemanın hemen yanındadır, ayrıca U-Bahn kapınızın önünde birkaç durak içinde turistik takımında. Bölgenin hareketli barları ve özellikleriyle yeterli ve en uzun alışveriş caddesi, ana meydan ve nehirle bağlantılıdır.

Trip Inn Otel Conti ; Sizi aksiyonun patlatan koyan, aile tarafından işletilen harika bir oteldir. Uzun bir gecenin ardından hızlı bir değişim ve iyi bir uyku için idealdir. Döndüğünüz her yerde harika bir kafe ya da sıra dışı bir bar var.

Friesenplatz

Eğer bütçenizi zorlarsanız, canlı bir Köln atmosferinde tasasız bir akşam uyumak istiyorsanız, Friesenplatz bütçenize uygun konaklama için kesinlikle en iyi yersin.

Bir zamanlar kırmızı ışıklı bir bölge olan Friesenstrasse, hafta sonları arabalara kapalı olan ve bekarlığa veda partisi gruplarının popüler bar ve restoranlara çekildiği bir parti caddesine dönüştü.

Eski Kent gibi düzenli turistik mekanlara yakınlığın yanı sıra sıra gece hayatı için birinci sınıf bir mekandır.

Köln'ün bir diğer gece hayatı destinasyonu ise Belçika Mahallesi ile şehir merkezi arasında yer alan Friesenplatz.

Friesenstrasse'nin belgesi arasında popüler olan bar ve olanaklarla dolu olması burada Köln'de konaklamak için uygun fiyata bir yer haline gelmek getiriyor. Aslında “Ring'de kulüplere katılmak” Köln'ün bir olgusudur ve Ring'deki tüm kulüpleri kapsamaktadır.

Bütçe dostu arayanlar için Köln'de konaklamak için en iyi bölge Friesenplatz'tır; daha kuzeydeki, Neustadt'a doğru uzanan kulüpler ise daha şık ve daha pahalıdır.

Deutz

"Ren Nehri'nin yanlış tarafı" olarak bilinen Deutz, özellikle katılmayla birlikte seyahat programı Köln'de kalabilecek en iyi semtlerden biridir. Bu sakin mahalle, Köln'ün Eski Kent'in ücretli Ren nehrinin karşısında yer alır.

Sakin bir atmosfere ve aileye uygun, sahip olduğunuz çocuklarla kalmak için iyi bir yer. Çocuklarınızla huzurlu bir gece geçirmenizi geceyi teklif etmekten uzak, ancak Eski Kent'i keşfedebilecek kadar yakınınızda olacaksınız.

Deutz ayrıca Çikolata Müzesi, Köln Üçgeni, Odysseum Müzesi ve Rhein Bulvarı gibi Köln'ün en gözde turistik mekanlarından bazılarına yakınlığıyla da övünmektedir. Eski Kent de Deutzer Köprüsü'nün hemen karşısındadır.

Aileler Spielplatz im Rheinpark gibi birçok yeşil alan ve bu bölgede Birçok çocuk özelliklerinin keyfini çıkaracaklar.

Deutz Otel Tavsiyeleri ;

Hyatt Regency Köln ; Mutlak konfor içinde konaklamak grupların ve grupların en iyi Köln otellerinden biri. 36 m² geniş ki geniş İki Yataklı Odalarında iki adet büyük çift kişilik Yatak bulunmaktadır ve ayrıca eğlenceli ve konforlu bir konaklama için Havayolu servisi, kapalı oda kapasitesi ve üç restoran sunulmaktadır. Konumu muhteşem; ikonik Hohenzollern Köprüsü, Rheinbulvar ve Köln Üçgeni'nin yanında. Ayrıca şehir 15 dakikadan kısa bir sürede yürüyebilirsiniz.

Radisson Blu Otel Köln ; Çocuklar, Ren Nehri kıyısındaki bu şekilde, özellikle de aileleriyle film geceleri hayatta kalmak için telefonunuza bağlayabileceğiniz küvetli ve büyük düz ekran TV' genişli odalara bayılacaklar. Sadece 100 metre uzaklıktaki Kölnmesse tren istasyonu sayesinde şehir içi kolay erişim mümkündür.

Ibis bütçesi Koeln Mess; Bu ekonomik, gösterişten uzak Otel, Messe/Deutz Tren İstasyonu'na 5 ana öğe yürüme halinde yerleştirilmiştir yer almaktadır. Tesis restoran bünyesinde mevcut değildir ancak mini market bulunmaktadır ve her sabah kahvaltı büfesi servisi verilmektedir. Çift Kişilik Odalar 14 m²'lik rahat bir boyuta sahiptir ve bölgede diğer konaklamalar birimleriyle karşılaştırıldığında gerçekten uygun fiyatlı fiyatlara sahiptir.

Ehrenfeld

Köln'ün en havalı yeri tartışmasız Ehrenfeld'dir. Etkileyici sokak sanatı ortamı, benzersiz kafeleri ve havalı moda butikleriyle Almanya'nın en gözde bölgelerden biri olarak kabul ediliyor. Körnerstraße özellikle vintage kıyafetler ve benzersiz ürünler satan ilginç mağazalarla tanınır. Bu bölge, özellikle gençlerin Köln'de nerede kalınır ? Sorusuna cevap kullanılabilen popüler bilgisayarlardan biri.

Yıllar içinde çok kültürlü bir merkeze dönüşen bölge, Köln'ün geleneksel turistik mahallelerden farklı bir yön deneyimlemek isteyen insanları kendine çekiyor.

Heliosstrasse'deki 1885 yılında inşa edilen Heliosturm deniz feneri, Ehrenfeld'in simgesel simgesi olarak duruyor. Deniz fenerinden biraz uzaktaki eski fabrikaların kulüplerine dönüştüğünüzde; tr popülerleri Sonic Balo Salonu ve Club Bahnhof'tur.

Kent sanatıyla performansı Ehrenfeld'deki sokak sanatına göz Atmalısınız. Mahallede dolaştığınızda her türlü sanat eserini göreceksiniz; bazıları cesur ve soyut, diğerleri ise ayrıntılı ve karmaşıktır. Sokak sanatı, sosyal sorunlardan kültürel dile kadar her şeyi kapsayan Ehrenfeld'in eklektik doğasını sergiliyor.