Köroğlu ve Taşar Aileleri'nin mutlu günü

TAKİP ET

Samsun'un tanınan siyasetçi ve işadamlarından Erol Köroğlu'nın kızı Betül Köroğlu, muhteşem bir düğün ile Mansur Taşar ile evlendi.

Samsun'da AK Parti İlkadım Belediye Meclis üyesi Erol Köroğlu'nun kızı Betül Köroğlu, gerçekleşen muhteşem düğünde Mansur Taşar ile dünyaevine girdi.
Samsun-Ankara karayolunda bulunan Rüya Park Düğün Salonunda gerçekleşen Betül Köroğlu ve Mansur Taşar çiftinin düğününe siyaset ve iş dünyasının tanınan isimleri katıldı. 

Düğüne önceki dönem AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Oktay Avcılar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ile eski İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve işadamları Ercan Albayrak, Nuri Gençtürk, Recep Öztel, Halit Kol, Samsunspor Taraftarlar Grubu Başkanı Tonguç Ali Anıl, YABPA Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, Samsun Net Haber GazetenizOlsun.com sahibi Yadigar Karataş, SamsunKentHaber Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk ile çok sayıda davetli katılarak Erol Köroğlu ve eşi Fatma Köroğlu'nu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. 
Bedia ve Sabri Taşar çiftinin çocukları olan Mansur Taşar ile dünyaevine giren Betül Köroğlu, gerçekleşen görkemli düğünde çalınan oyun havaları eşliğinde eğlendi.