Meclis Üyesi Adem Yıldırım'ın acı günü

TAKİP ET

Samsun'da denizde yaşıtı olan kuzeni ile birlikte boğularak hayatını kaybeden 11 yaşındaki Elif Nur Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal gözyaşları arasında toprağa verildi. Yeğenlerinin acı haberini alan İlkadım Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Adem Yıldırım'a mahalle sakinleri taziyelerini bildirdi.

Karadeniz can almaya devam ediyor. Artan yaz sıcakları sonrası serinlemek için Karadeniz'in serin sularına girerek boğulan ikiz kardeşler Elif Nur Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal sevenlerini gözyaşına boğdu. Yeğenlerinin acı haberini alan İlkadım Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Adem Yıldırım'a mahalle sakinleri taziyelerini bildirdi.
Atakum ilçesinde serinlemek için Osman Topçu ile birlikte denize giren çocuklar, bir süre sonra akıntıya kapıldı. Akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçiren çocukları gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü dalgıç polisleri Sümeyya İncilay Altundal'ı Elif Nur Topçu'yu denizden çıkardı. Aynı anda birlikte denize giren kaybola Ahmet Altundal için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hastaneye kaldıran  Sümeyya İncilay Altundal'ı Elif Nur Topçu ise yapılan rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden Elif Nur Topçu Karasamsun Merkez Camii’nde kılınan öğle namazı sonrası  Karasamsun Merkez mezarlığına, Sümeyya İncilay Altundal ise Kıranköy mezarlığına gözyaşları içinde defnedildi.
Cenaze namazına katılım sağlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Adem Yıldırım’a, Topçu ve Altundal ailesine başsağlığı diledi.