Özata ve Olkun ailelerinin mutlu günü

TAKİP ET

Eski Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi iş insanı Zafer Özata ve Nermin Özata'nın kızları Melike ile Ayşe Olkun ve C. Sami Olkun'un oğulları Ömer Faruk, muhteşem bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Samsun'un tanınmış isimlerinden Eski Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi iş insanı Zafer Özata ve Nermin Özata'nın kızları Melike ile Ayşe Olkun ve C. Sami Olkun'un oğulları Ömer Faruk, dünya evine girdi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon'da çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen nikah töreninde, çiftin nikahını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir kıydı. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  25., 26. ve 27. Dönem Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köseyaptı. Demir, genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi ve nikah cüzdanını teslim etti.


Nikah törenine, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Eski AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek, Eski İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Eski AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Atasam Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Tuğrul Akyazıcı, çok sayıda iş insanı, Özata ve Olkun ailelerinin sevenleri ve yakınları katıldı.