Samsun'a ilçelerden tek araçla yolculuk dönemi başladı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaşayan yolcu ve minibüsçülerin yıllardır çözüm beklediği soruna "İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi Projesi" ile neşter vurdu. 
Merkez ile birlikte artık vatandaşlar tek bir araçla ilçeden şehir merkezine, şehir merkezinden de ilçelere ulaşabilecek. Bugün itibariyle hizmete giren merkezin açılış töreni yoğun katılım ile gerçekleşti. Açılışa, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Osman Kandıra, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe belediye başkanları, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Karadeniz Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, STK temsilcileri, minibüsçüler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Davul zurnalar eşliğinde bayram havasında gerçekleştirilen açılış töreninde yolcular ve minibüsçüler yıllardır yaşadıkları mağduriyeti bitirdiği için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri açılış kurdalesini kesti.