Samsun'da Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı

TAKİP ET

Meteorolojiden alınan hava tahminlerine göre bugün Samsun'da hava parçalı ve çok bulutlu; öğleden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların akşam saatlerinden itibaren Samsun'un batısında yerel olarak kuvvetli olması beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.
RÜZGAR: Güney ve doğulu yönlerden hafif yer yer orta kuvvete Tokat çevreleri ile Ordu'nun iç kesimlerinde kuvvetli (40-60 km/sa), gece saatlerinden itibaren ise batı ve kuzey batıdan orta, kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği beklenmektedir.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:Yağışların akşam saatlerinden itibaren  Samsun'un batısında yer yer kuvvetli (20-50 kg/m2) olması beklendğinden ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Tokat çevreleri ile Ordu iç kesimlerinde güneyli yönlerden, gece saatlerinden itibaren ise bölgemizin kıyı kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60km/sa) esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.