Samsun'da Seçim Kurulu'ndan flaş karar! İki ismin adaylığı düşürüldü!

TAKİP ET

Samsun'da Seçim Kurulu'ndan flaş Kavak kararı! İki ismin adaylığı düşürüldü. Samsun'da Seçim Kurulu'ndan AK Parti'nin Vezirköprü adayının adaylığının düşürülmesi ile ilgili alınan kararın ardından Yeniden Refap Partisi'nin iki meclis üyesinin de adaylığı düşürüldü.

Samsun'un Kavak ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi'nden meclis üyesi adayı olan Şakir Altun'un adaylığını seçim kurulu düşürdü.
Samsun'da seçim kurulu CHP Kavak İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi'nden meclis üyesi adayı olan Şakir Altun'un adaylığını CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ'ın itirazı ile düşürdü.
CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, seçim kuruluna başvurarak CHP Kavak İlçe Başkanlığı görevinden ayrılarak Yeniden Refah Partisi'nden Kavak Belediye Meclis üyesi adayı olan Şakir Altun ve CHP Kavak İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yunus Durmaz'ın adaylıklarının düşürülmesini talep etti. 
CHP Samsun İl Başkanı Özdağ, Kavak İlçe Seçim Kuruluna yaptığı itirazda, Yeniden Refah Partisi'nden meclis üyesi adayı olan Şakir Altun'un 1 Aralık'tan sonra görevinden istifa ettiğini belirterek, adaylığının düşürülmesini istedi. Seçim Kurulu ise aldığı kararda, şu ifadelere yer verdi:
"CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ tarafından Yeniden Refah Partisi 1. sıra belediye meclis adayı Şakir Altun ve ayrı partinin 7. sıra belediye meclis adayı Yunus Durmaz'ın adaylığına yönelik olarak yapılan itirazların ayrı ayrı kabulüne, Şakir Altun ve Yunus Durmaz'ın adaylıklarının düşürülmesine, yerlerine en geç 5 gün içerisinde aday bildiriminde bulunulmasına oy çokluğu ile karar verildi." 
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr