Samsun Fasıl Topluluğu kokteyl veriyor

TAKİP ET

Samsun Fasıl Topluluğu Atakum'da Vedat Türkali Kültür Merkezi'nde 8 Ekimde vereceği bir kokteyl ile samsunun kültür sanat yaşamına katılıyor.

Gurup Başkanlığını Necla Odacı’nın yaptığı Samsun Fasıl Topluluğu uzun bir hazırlık aşamasından sonra Sahne ve tanıtım çalışmalarına başlıyor. Atakum’da Vedat Türkali Kültür Merkezi’nde 8 Ekimde saat 19.00 da verilecek bir kokteylin ardından Sahne almaya başlayacak. Gurup Klasik Türk Müzüğü ve Türk Sanat Müziği Eserleri Seslendirecek
Bu gurubu kurma fikrinin iki yıl kadar önceden başladığını ifade eden Gurup Başkanı Necla Odacı,  “Arkadaşlarım ve hocalarım beni bu konuda teşvik ettiler. Yola çıkmaya karar verdiğimde bir kadın olarak birçok zorlukla mücadele etmek zorunda olduğumuzu fark ettim. Sağ olsun Atakum Belediye başkanımız Sayın Cemil Deveci’nin bu süreçte Birçok zorluğu aşmamıza bizzat yardımcı oldu Ancak buna rağmen gurubu kurmayı başardık ve sahne almaya hazır hale geldik. Gurubumuz Çalışmalarını Atakum Belediyesi ve Atakum kent Konseyi himayesi ve desteğinde sürdürmektedir. Başta Gurup arkadaşlarım olmak üzere yardımını ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 
Köksal ÖNER