Samsun Ticaret Borsası ve Tokat Ticaret Borsası'ndan işbirliği

TAKİP ET

Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Aliyazıcı, Türkiye Odalar Birliği (TOBB) Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi kıyaslama çalışmaları kapsamında Tokat Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Yılmaz'ı ağırladı.

Samsun Ticaret Borsası, Türkiye Odalar Birliği (TOBB) Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi kıyaslama çalışmaları kapsamında Tokat Ticaret Borsası'nı ağırladı.
Yapılan işbirliği ile ilgili olarak bilgilendirme yapan Samsun Ticaret Borsası, "Kıyaslama çalışmasında üyelik süreci, tescil işlem süreci, STB Bilgi işlem birimi tarafından oluşturulan borsa kurumsal hafıza programı, borsa personel performans sistemi, stratejik plan izleme metodolojisi, risk ve fırsatların ele alınma yöntemleri gibi konularda borsamızın bilgi ve tecrübeleri Tokat Ticaret Borsası personeli ile paylaşıldı. 
Bölge Borsalarının bilgi alt yapısının güçlenmesinin amaçlandığı çalışmaya Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Aliyazıcı ve Tokat Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Yılmaz ile borsaların üyelik, muamelat, akreditasyon ve bilgi işlem birim personelleri iştirak etti."