Samsunspor Fenerbahçe maçı sonucu! Samsunspor puan durumu

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi, Sarı-Lacivertliler zorlu deplasmanda 0-2 kazandı.

Samsunspor, Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe ile evinde karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleyi 2-0 kazandı.
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Süper Lig devi Fenerbahçe ligin yeni ekibi Samsunspor'la deplasmanda kozlarını paylaştı.
Sarı-lacivertlilerin yıldız golcüsü Edin Dzeko, 62'de attığı şahane golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Samsunspor Fenerbahçe maçının özel fotoğrafları


Dzeko'nun golünde asisti yeni transfer Cengiz Ünder yaptı. Bu olay daha önde Roma'da da tekrarlanmıştı. Cengiz Roma'daki ilk asistini yine Dzeko'ya yapmıştı.
72'de Tadic'in ara pasında savunmadan seken topu Fred sert bir şut ile tamamladı ve Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Pozisyonun başında Tadic'in ofsaytta kalması sebebiyle gol iptal edildi.
Uzatma anlarında İrfan Can Kahveci, ara pasını Szymanski'ye yolladı. Szyamanski yaptığı aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi. Skor 2-0 oldu ve mücadele bu sonuçla tamamlandı.
Kayserispor Samsunspor maçı ne zaman saat kaçta? Samsunspor bu sonuçla ligde 1 puanda kalırken, 27 ağustos pazar günü saat 19:15'te Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

Samsunspor puan durumu- Samsunspor haftaya kiminle oynuyor?