Samsunspor Galatasaray maçını kapalı gişe oynayacak

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, 12 yıl sonra Süper Lig'de karşılaşacağı Galatasaray kaçını kapalı gişe oynayacak. Satışa çıkan biletlerin tamamı tükenirken, taraftarlar heyecanla maç saatini beklemeye başladı.

Kırmızı-Beyazlılar, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında evinde yarın Galatasaray’ı konuk edecek.
Yılport Samsunspor, 12 yıllık bir ara sonrasında taraftarının önünde Sarı-Kırmızılılar ile karşı karşıya gelecek. Hem Yılport Samsunspor’un son haftalardaki başarılı performansı, hem de uzun bir sürenin ardından Galatasaray’ın Samsun’a gelecek olması, bilet satışlarına da direk etki etti. 
Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, hafta başında satışa çıkan biletlere yoğun ilgi gösterdi. Biletler satışa çıktıktan kısa süre sonra tamamen tükenirken, taraftarları kapalı gişe oynanacak olan maçın heyecanı sardı. Bilet fiyatlarının yüksek olarak değerlendirilmesine rağmen taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, Yılport Samsunsporlu yöneticileri de son derece mutlu etti.
Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda yarın saat 20.00’de başlayacak zorlu mücadelenin tamamen dolu tribünler önünde oynanacak olması, heyecanı da iki kat arttırıyor. Taraftarlar sosyal medyada çeşitli planlamalar yaparken, herkesin stada Samsunspor atkısı ile gelmesini istiyor. Oluşan olumlu hava, yarın bizleri 19 Mayıs Stadyumu’nda karnaval havasında geçecek bir maçın beklediğini gösteriyor. 
Davut Aktaş - Hedef Halk Gazetesi