Sevgi Aytan Kuaför ve Güzellik Salonu Canik'te Hizmete Başladı

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesine bağlı Uludağ Mahallesinde 2 Ekim tarihinde açılışı gerçekleşen Sevgi Aytan Kuaför ve Güzellik Salonu hem ilçesine hemde müşterilerine değer katacak.

Yıllardır kuaförlük yapan Sevgi Aytan, güzellik sektörüne daha iyi hizmetler sunabilmek için bilgi ve tecrübelerine yeni eğitimler alarak yoluna daha da başarılı olmak için salonunu büyüttü. Sevgi Aytan ile yaptığımız röportajda bu mesleğe nasıl başladığını şöyle açıklıyor: " Küçük yaşından itibarek elinden tarak, fırça, oje düşmediğini belirterek, küçük bir kuaför dükkanı ile başlayan çalışma serüvenine yeni eğitimler alarak güzel bayanları daha da güzel güzel yapmaya, bakımlı olmaya ve güzelliklerini çıkarmayı hedeflediğini belirtti" 
Sevgi Aytan Kuaför ve Güzellik salonuna birçok davetli katıldı. Sevgi hanımın eşi Murat Aytan, oğlu Altan Aytan, kıymetli ailesi ve değerli dostları ve müşterileri katıldı.Açılış dualar eşliğinde bol kazançlar dileyerek kurdale kesimi yapıldı. Gelen misafirlere Keman dinletisi eşliğinde çeşitli ikramlar sunuldu. Güzellik merkezinde, cilt bakımı, Lazer Epilasyon, Kalıcı makyaj, Bölgesel incelme, Kirpik Lifting, İpek Kirpik gibi bir çok alanda kaliteli ve deneyimli uzman kadrosu ile steril ve temiz koşullarda hizmet verilecektir.

Kuaför ve Güzellik salonu misafirler tarafından tam not aldı. Kurucu Sevgi Aytan, açılışa katılan ailesine, müşterilerine ve dostlarına teşekkürlerini iletti. Sevgi Aytan, Hanımlara seslenerek güzelliğinize güzellik katmak için buradayız diyerek sözlerine son verdi.Sevgi Aytan Kuaför ve Güzellik Merkezi Adresi: Uludağ Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, No:52/2  Canik /SAMSUN