Sezgin Aydın Şirketler Group'a Samsun İnşaat Fuarı'nda yoğun ilgi

TAKİP ET

Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan Samsun İnşaat Fuarı'nda yerini alan Sezgin Aydın Şirketler Group, katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Karadeniz’in tek inşaat fuarı olan Samsun İnşaat Fuarı, Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere açtı.
İnşaat sektöründeki yenilikleri, sürdürülebilir inşaat uygulamalarını ve çevre dostu çözümleri keşfetme ve sektördeki en son gelişmeleri yakından eden Sezgin Aydın Şirketler Group'un stantı fuarda büyük ilgi gördü.

Firma hakkında bilgi veren Sezgin Aydın Şirketler Group, Karadeniz Laminant A.Ş., Aykar Konut ve Aydınlar Grup firma sahibi Sezgin Aydın,, "Aydınlar Gruop, 1992 Yılında Ahşap Parke İle Başladığı Ticari Hayatına, Sezgin Aydın Ünvanı İle Uzunca Yıllar Hizmet Ettikten Sonra Büyümeye Giderek 2004 Yılında Karadeniz Laminat Parke A.Ş Ve 2010 Yılında Aykar Konut Ltd. Şti. Adı Alında Türkiyenin Her Noktasında Kazandığı Güven Ve İstikrarlı Adımları İle Bugün Aydınlar Gruop Olarak Hizmet Etmeye Devam Etmektedir. 


Karadeniz Laminat Parke A.Ş Olarak 3 Tane Showroom Mağaza ,12 Tane Deposu, 3 Tane Atölyesi İle Toptan Ve Perakende Olmak Üzere ; Laminant Parke , Oda Kapısı, Aykar Çelik Kapı, İç Ve Dış Boya Grubu, Seramik Çeşitleri, Pvc Doğrama Üretim Ve İmalatı, Mobilya Üretim Ve İmalatı , Alüminyum Doğrama Üretim Ve İmalatı , Küpeşte Korkuluk Üretim Ve İmalatı, Vitrifiye Ve Birçok İş Kaleminde Müşteri Memnuniyetine Göstermiş Olduğu Özen Ve Titizlikle Hizmet Etmektedir.

Aykar Konut Ltd. Şti. Gücünü Müşteri Memnuniyetinden Alan Bir Kuruluştur. Gelen Taleplerle Gücüne Güç Katan Firma En İyi Hizmeti Vermek için İnşaat Sektöründe İddiasından Taviz Vermemiştir. Samsun’da Parekende Mağazacılıkta Göstermiş Olduğu Başarıyı , İnşaat Sektöründeki Yerini Hızla Alan Aydınlar Gruop Gücünü Güvenden Ve Kararlılıktan Alarak Yapmış Olduğu Projelerle Kendini Ispatlamıştır." dedi.
Sezgin Aydın Şirketler Group stantını; Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın, Samsun Ticaret Odası ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Hızır, Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Gökalp Gökdemir, Tüyap Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, kamu, kurum ve kuruluşların müdürleri, iş insanları ziyaret etti. Firma sahibi Sezgin Aydın stantı gezen misafirleri ile tek tek ilgilenerek ikramlarda bulundu.