Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Esnaf Ziyaretleri Yaptı

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sorunlara çözüm bulmak amacıyla vatandaş ve esnafları ziyaret ederek tek tek taleplerini dinledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,  vatandaş ve esnafı ziyaret ederek,  taleplerini dinledi hem de ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.   Başkan Togar, ortak akılla alınan kararlarla ilçenin, Samsun'un en huzurlu yaşam merkezi olma yolunda ilerlediğini söyledi.
Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:  " Ne olursa olsun her fırsatta bir araya gelmek, birbirimizi hatırlamak en kıymetli olan...  Başkan Yardımcımız Özkan Karakaya, Muhtarlar Derneği Başkanımız Mehmet Topçu, Fındıcak Mahallemiz Muhtarı Emin Eker, Köprübaşı Mahallemiz Muhtarı Ufuk Macit ile birlikte ilçe merkezimizdeki her zaman bir aile gibi olduğumuz esnafımızın ve kıymetli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak, taleplerine kulak vermek, birlikteliğimizi geliştirmek için ziyaretler gerçekleştirerek birlikte sohbet ettik. Ziyaretlerimiz esnasında Tekkeköy'ümüzü daha ileriye taşımak adına esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın değerli düşüncelerine kulak vererek birlikte fikir alışverişinde bulunduk."
Başkan Togar ayrıca gençlerin de önerileri ve taleplerini dinleyerek, "Ziyaretlerimiz esnasında gençlerimizin sohbetine ortak olurken onların fikirlerine ve taleplerine kulak verdik. Gençlerimizin fikirlerini daima önemsiyor, onlara değer veriyoruz dedi.