Tekkeköy Belediyesi'nden sıcak yemek desteği!

TAKİP ET

Tekkeköy Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahiplerine, evden çıkamayan yaşlı vatandaşlara, sıcak yemek desteğini sürdürüyor. Başkan Togar, ilçede ihtiyaç sahiplerine her zaman kol kanat germeye devam edeceklerini söyledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Başkanı Hasan Togar, ihtiyaç sahipleri için imkanların seferber edildiğini belirterek, "Kutlukent bölgemizdeki ve ilçe merkezimizdeki aşevimiz,  vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya ve sofralarına sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor" dedi.
KAPILARINA KADAR ULAŞTIRIYORLAR
Sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’nin birçok belediyesine örnek olan Tekkeköy Belediyesi, vatandaşların ihtiyacını karşılama konusunda var gücüyle çalışıyor.  Bu kapsamda Tekkeköy Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan iki aşevi, ihtiyaç sahipleri ile evden çıkamayan yaşlı vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Ekipler, her gün ihtiyaç sahibi ve yaşlı vatandaşlara sıcak yemek ulaştırıyor. 
İHTİYAÇLAR KARŞILANIYOR 
İhtiyaç sahibi vatandaşlara kol kanat gererek her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Yaptığınız iş eğer doğruysa eğer inanarak yapıyorsanız ve insanlar size güveniyorsa artık iş kendiliğinden yürüyüp gidiyor ve manevi hazzı her geçen gün daha da artıyor demektir. 
İlçemiz sınırlarında ikamet eden ve evlerinde yemek yapamayacak durumda olan yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek ulaştıran Kutlukent bölgemizdeki ve ilçe merkezimizdeki aşevimiz, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor."