Tekkeköy'de en büyük ve planlı asfalt yol atağı

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe tarihinin en kapsamlı en büyük ve planlı asfalt yol atağının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, kalıcı, konforlu, mesafeleri kısaltan yollarla ilçeyi karış karış örerek ulaşım ağını güçlendirmeye devam ettiklerini ifade etti.

Başkan Togar, ilçede tarihinin en kapsamlı asfalt yol projesi kapsamında 19 Mayıs Mahallesi Lojmanlar bölgesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı. 
DÖRT BİR YANDA ÇALIŞMA
Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi: "Tekkeköy’ümüze değer katacak çalışmalara devam ediyoruz. İlçemize olan sevdamız ile birlikte vatandaşlarımıza gelecekte daha iyi bir yaşam ortamı sağlamak için dört bir yanda alanın yapısına göre farklı malzemelerle sürdürmüş olduğumuz kapsamlı ve titiz çalışmalarla kalıcı, konforlu, mesafeleri kısaltan yollarla ilçemizi karış karış örerek ulaşım ağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızın ışığında 19 Mayıs Mahallemiz Lojmanlar mevkiinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarımızı yerinde inceleyerek ekip arkadaşlarımızdan bilgiler aldık. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için."