Tekkeköy ilçesindeki Arkeoloji Vadisi'nde piknik keyfi!

TAKİP ET

Tekkeköy ilçesindeki Arkeoloji Vadisi'nde piknik keyfi! Belediye Başkanı Hasan Togar sohbete ortak oldu

Samsun'da güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar Tekkeköy ilçesindeki Arkeoloji Vadisi'ne akın etti. Başkan Togar da vatandaşlarla bir araya gelerek sohbete ortak oldu. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, güzel havayı fırsat bilerek Arkeoloji Vadisi'nde piknik yapan ailelerle bir araya geldi. Başkan Togar, hem çocuklarla yakından ilgilendi, hem de vatandaşlarla sohbet etti.
TEKKEKÖY'DE AİLELER VE GENÇLERİN TERCİHİ
Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ulusal ve uluslararası alanda tarihi öneme sahip olan dünya kültür mirasının değerleri arasında bulunan Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadimiz, yerli yabancı yüz binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor. Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadimiz, özellikle şehrimizin dört bir yanındaki ve ilçemizde yaşayan ailelerimizin, gençlerimizin piknik yapıp eğlenceli vakit geçirdikleri en çok tercih edilen yer haline geldi. Bu eşsiz tarihi ve doğal güzellikleri içinde barındıran Arkeoloji Vadimizde eğlenen gençlerimizi, piknik yapan ailelerimizi, sohbet eden insanlarımızı ziyaret ederek, onlarla güzel anlar geçirdik" dedi.
"YOL KONFORU ARTIYOR"


Başkan Togar ayrıca, Güzelyurt Mahallesi'ndeki yol çalışmalarını da yerinde iceleyerek şu ifadelere yer verdi: " Her geçen gün büyüyen, gelişen, değişen Karadeniz’in en çok yatırım alan ilçesi Tekkeköy’ümüzü modern, ulaşım konforu yüksek yollarla buluşturmaya devam ediyoruz.  Güzelyurt Mahallemizdeki yol çalışmalarımızı yerinde incelerken ekip arkadaşlarımızdan bilgi alırken vatandaşlarımızın da taleplerine kulak verdik. İlçemizi geliştirmek, geliştirirken de vatandaşlarımızı mutlu etmek için çalışmaya devam ediyoruz."