TEMA Vakfı'ndan Samsun'da koordinasyon toplantısı

TAKİP ET

TEMA Vakfı Samsun İl Temsilciliği Hasan Ali Yücel Bilim ve Sanat Merkezinde 2023-2024 Koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya TEMA Vakfı Samsun İl Temsilcisi Leman Özay,İl Temsilci Yardımcıları, ilçe ve mahalle sorumluları, Samsun Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu ve Samsun Mezun TEMA Gönüllüleri katıldı.
İl Temsilcisi Leman Özay şunları ifade etti, "TEMA Vakfı Samsun İl Temsilciliği 2023 2024 eğitim yılı sene başı toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Atakum Belediyesi Başkan Danışmanı Sayın Hüseyin Kurt ve TEMA Vakfı il Temsilciliği Uzmanı Sayın Davut Numanoğlu katılımı ile vakfımızın  verdiği 8. yıl ödülünü onlarla birlikte teslim alıyorum.İlçe temsilcilerimize mahalle temsilcilerimize Samsun Üniversitesi Genç TEMA ve 19 Mayıs Üniversitesi Genç TEMA yardımcılarıma  aktif gönüllerine  katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.Gönüllü öğretmenlerimizin desteği ile anaokulundan liseye kadar tüm öğrencilerimize doğa eğitimi ve vakfımızın eğitim projelerini uyguluyoruz, uygulamaya devam edeceğiz."

GÜÇLÜ BİR EKİBİZ
10 ilçe ve 8 mahalle sorumlusu ,2 Genç TEMA Mezun TEMA ile çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Özay şöyle devam etti, "Samsun’da 20.000’e yakın gönüllümüz ile güzel işler başaracağız.Samsun’da bu yıl orman varlığının korunması ve artırılması, tarım arazilerinin korunması ve verimliliğinin artırılması, gönüllülük çalışmalarının hızlandırılması, kırsal kalkınmanın sağlanması, eğitim faaliyetlerinin 7’den 70’e herkese ulaşması konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz."
2024 PROJELERİ TANITILDI
2023-2024 eğitim öğretim döneminde uygulanacak olan TEMA Vakfının yeni projelerini İl Temsilci Yardımcısı Yusuf Dursun Durmuş tanıttı. Projelerin başvuru sürecinden ve uygulama takviminden bahsedildi.Projelerin Samsun’da başta merkez ilçelerde olmak üzere gönüllü okullarda uygulanması konusunda İl Temsilciliği desteğinin olacağı ifade edildi.