Tiktok'ta Bana Soru Sor Nasıl Yapılır? - BayiGram

TAKİP ET

TikTok'ta Soru Nasıl Sorulur?, TikTok'ta Bana Soru Sor Nasıl Kapatılır?, Doğru Soru Nasıl Sorulur?, Tiktok'ta Bana Soru Sor Nasıl Yapılır?,Detaylar yazımızda…

TikTok’ta Soru Nasıl Sorulur?, TikTok’ta Bana Soru Sor Nasıl Kapatılır?, Doğru Soru Nasıl Sorulur?, Tiktok'ta Bana Soru Sor Nasıl Yapılır?,Detaylar yazımızda…
Bu özelliği açabilmek için Tiktok kullanıcılarının belli bir takipçi sayısına ulaşmış olması gerekmektedir. Sizlerde hemen takipçi satın al seçeneği ile Takipçileriniz için açmış olduğunuz bu özellik ile merak edilen soruları talep üzerine yanıtlayacak video yayınlayabilirsiniz. Profilinizde bulunan ayarlar ve gizlilik bölümünden “içerik üreticisi” kısmına gelip “bana soru sor” özelliğini aktifleştirmeniz gerekmektedir. 
Bu özelliğin açılması için videolarınızın etkileşim oranını ve takipçi sayınız önemli kriterlerdendir. Takipçi sayınızı artırmak için hazır paketler satın alma seçeneğiniz de bulunmaktadır. Ayrıca Bayigram ile istediğiniz zaman ücretsiz Tiktok takipçi hilesi ile belirleyeceğiniz hesaba takipçi gönderebilirsiniz. Ayrıca takipçi, izlenme yorum satın alma paketlerine de avantajlı fiyatlar ve ekstra indirimler ile sahip olabilirsiniz.


TikTok’ta Soru Nasıl Sorulur?
Kullanıcılara içeriklerle alakalı soru sorma ve hızlı yanıt alma imkanı sağlamakta olan soru sor özelliğini açmak için Q&A butonunu aktifleştirmeniz gerekmektedir. Kullanıcılar soru sormak için sağ alt köşede yer alan soru işareti imgesine dokunarak sorulan soruları cevaplayabilmektedir. 
Ayrıca sorular için video çekip yayınlayabilirler. Kullanıcılar ile takipçiler arasında etkileşimi artırmakta olan bu özellik sayesinde bu platformda kazanç elde etmek isteyenler ayrıca yorum, beğeni takipçi, paketleri de satın alabilmektedir. Tiktok takipçi sayılarınızın artmasına bağlı olarak 1000 takipçi sayısına ulaştığınızda canlı yayın açma özelliğini aktifleştirmektedir. Bu sayede takipçilerinizden hediye kabul edebilir, gönderilen hediyeleri kazanca dönüştürebilirsiniz.


TikTok’ta Bana Soru Sor Nasıl Kapatılır?
Sağ üstte yatay üç noktaya dokunduktan sonra Ayarlar ve gizlilik ekranından devam etmeniz gerekmektedir. “İçerik üreticisi” yazını seçip, iki seçenekten biri olan S&C’yi tıklayıp Q&A ‘yı kapatmalısınız. Böylece takipçilerinizden gelen soruları engellemiş olacaksınız.


Doğru Soru Nasıl Sorulur?
Tamamen kişisel tercihlere bağlıdır ancak kısa ve öz sorular seçmenizde fayda var. Sorunun net ve anlaşılır olmasına özen göstermelisiniz. Ayrıca doğru zamanda doğru yerde sormak en etkili yöntemdir. Tiktok, 1000 takipçiye ulaştığınızda canlı yayın üzerinden takipçilerinizden hediye kabul etmenizi sağlar. Bu hediyeleri paraya dönüştürerek kazancınızı sağlayabilirsiniz. Takipçi sayınızı ise Free instagram likes adresinde Tiktok hizmetleri alanında yer alan takipçi satın al paketleri kısmına tıklayarak artırabilirsiniz. Yüzde yüz gerçek ve Türk takipçilerden oluşan paketlerde ekstra takipçi hediyesi ve anında teslim garantisi de bulunmaktadır.