Tok ve Bulut Aileleri'nin mutlu günü

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Eski Başkanı Erdoğan Tok ve Hatice Tok'un kızları Rümeysa Nur ile Ertan Bulut ve Hatice Bulut'un oğulları Emre görkemli bir nikahla dünyaevine girdi.

Rüya Park Düğün Salonu'nda yoğun bir katılım ile düzenlenen nikahı Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar kıydı. Nikahta, genç çiftin şahitliklerini, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Samsun eski Milletvekili Fuat Köktaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Kumru Belediye Başkanı Yakup Yalçuva, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti eski Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa, Refah Partisi eski Milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan, TOBB Başkan Vekili Samsun TSO Başkanı Zeki Murzioğlu, Hüseyin Emin, Semiha Demir, Mesut Kabadayı ve Oğuz Üçüncüoğlu yaptı.

Nikah törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan gençleri kutlayan telgraf geldi. Tebrikleri kabul eden Tok ve Bulut aileleri kendilerini bu mutlu günlerinde yanlız bırakmadıkları için davetlilere teşekkür ettiler.