Yakakent'te Şerafettin Aydoğdu sesleri! Aydoğdu, vaatlerini tek tek açıkladı

TAKİP ET

Samsun'un Yakakent ilçesinde yıllardır Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. Şerafettin Aydoğdu'nun Belediye Başkan adaylığı büyük ses getirdi.

İYİ Parti Yakakent Belediye Başkan Adayı Şerafettin Aydoğdu ilçede esnaf ziyareti yaparak hemşehrileri ile bir raya gelmeye devam ediyor.
Gündüz ilçe merkezinde akşamları ise kırsal mahallelerde kapı kapı dolaşan Aydoğdu'ya büyük teveccüh olduğu görülüyor.
Yakakent Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğdu, yaptığı açıklamada, iktidar partisinin Yakakent'e yıllardır söz verip yerine getirmediği hizmetleri tek tek hayata geçireceğini söyledi. 
Yakakent Belediye Başkanı olması halinde söz verilip yapılmayan Yakakent Otogarını yapacaklarını kaydeden Dr. Şerafettin Aydoğdu, projeleri ile ilgili açıklamasında "Yıllardır hiç bir düzenleme ve iyileştirme yapılmayan Yakakent sahilini yeniden düzenleyerek hem ilçemiz halkına hem de turizme kazandıracağız. İlçemizde büyük bir sorun haline gelen cenaze defin işleri belediye tarafından ücretsiz olarak yapılacak. Yakakent ilçemizde bulunan düğün salonu sorunu da ivedilikle çözüme kavuşturulacak. Yakakent ilçemizde maddi imkanı olmayan ailelerin üniversitede okuyan çocuklarına burs imkanı sağlayacağız." dedi.
Dr. Şerafettin Aydoğdu, Yakakent Belediye Başkanı seçilmesi halinde ilçede taşımalı eğitimden yararlanamayan maddi imkanı olmayan ailelerin çocuklarına ayrıca ücretsiz servis hizmetinin de hayata geçeceğini vurgulayarak şöyle konuştu:
"Yakakent ilçemizde Çam Gölü turizme kazandırılacak. Çam Gölü, yapacağımız çalışmalarla hizmete sunulacak. Yakakent şehir meydanı ilçemize yakışır şekilde düzenlenecek. Ve Yakakent halkına yıllardır söz verilip yapılmayan otogar sorunu ortadan kaldırılacak."