Yalçın Erbil Atakum Türk-İş Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı oldu

TAKİP ET

6 Nolu Atakum Türk-İş Minibüsçüler Kooperatifi Başkanlığı'nda görev değişimi yaşandı. Yapılan seçimlerde Yalçın Erbil yeni başkan seçildi.

6 Nolu Atakum Türk-İş Minibüsçüler Kooperatifi Başkanlığı'nda seçim heyecanı yaşandı. Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Atakum Türk-İş minibüs durağında gerçekleşen seçimde Yalçın Erbil yeni başkan seçildi. Erbil'in yönetim kurulunda Enver Ak, Turan Şahin, Orhan İnce ve Yakup Baş yer aldı.
HİZMETİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Seçimin ardından bir açıklama yapan Başkan Yalçın Erbil, ''Bize güvenen ve başkan seçen şoför kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız. Yönetim kurulu olarak Atakum-Türkiş Hattı'nda vatandaşlara verilen hizmetin daha ileriye taşınması için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Öte yandan yaşanan zorlu ekonomik koşullarda vatandaşlara hizmet veren cefakar şoför esnafının haklarının korunması adına da gereken çalışmaları yapacağız ve takipçisi olacağız'' diye konuştu.
MUHTARLARDAN VE MUHTAR ADAYLARINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Öte yandan Küçükkolpınar Mahallesi Muhtarı Ersin Erbil, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Erkan Er, Esenevler Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Köse ve Mevlana Mahallesi Muhtar Adayı Nafız Er, Yalçın Erbil'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Küçükkolpınar Mahallesi Muhtarı Ersin Erbil, ''Muhtarlar ve muhtar adayları olarak Yalçın Erbil başkanımızı ziyaret ederek hayırlı olsun dedik. Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri kendilerine ilettik. 
YENİ GÜZERGAH İÇİN TEŞEKKÜR
Öte yandan Küçükolpınar sakinlerinden gelen talep ve münübüs hattı yönetimi ile yaptığımız görüşmeler sonucu Bornova Caddesi üzerinde yeni minibüs güzergahı açıldı. Korupark'tan başlayıp, Bornova Caddesi'nden devam eden ve karayolları kavşağından şehir merkezine giden güzergah halkımıza hayırlı olsun. Atakum-Türkiş Hattı Başkanı Yalçın Erbil ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Hepimizin amacı vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek'' diye konuştu.