Havza Haber - MHP Havza İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette ASFED Denetim Kurulu Başkanı Cesur Çiftçi, MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve MHP Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
MHP Havza ilçe Başkanı Yüksel, ziyaretlerinden dolayı Çiftçi’ye teşekkür ederek, "ASFED ilimiz ve ilçelerimizin kalkınmasına katkı sunmayı hedefleyen bir sivil toplum örgütünün varlığı bizler için büyük bir şanstır. Havza'nın gelişimi için sivil toplum kuruluşları, iş insanları ve siyaset kurumunun el ele vermesi gerekiyor. İlçemizi daha iyi bir noktaya taşımak adına sizlerle iş birliği içinde olacağız. Bu bağlamda ASFED Genel Başkanımız Sayın Osman Yılmaz ve ekibine yürütmüş oldukları çalışmalar için teşekkür ederim. Havza Hemşerimiz ASFED Denetim Kurulu Başkanı Sayın Cesur Çiftçi’ye de kıymetli ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim." dedi.
Çiftçi ise Havza'nın gelişiminde sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek; “ Bir Havzalı olarak Havza için üzerimize düşen her türlü göreve hazırım. ASFED Genel Başkanımız Sayın Osman Yılmaz’ın sizlere ve Havzalı hemşerilerimize selamları var. İnşallah ilimiz ve ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. MHP İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Yüksel’e ve yönetimine görevlerinde başarılar dilerim.”dedi.
Havza MHP İlçe Başkanı Yüksel, ASFED Denetim Kurulu Başkanı Çiftçi ve MHP İlçe yöneticileri bir süre gündem ve genel konular hakkında sohbet ettiler.
Ziyaretin sonunda ASFED Denetim Kurulu Başkanı Cesur Çiftçi, MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel’e hediye takdim etti.
SAMSUN HABER
ASFED’den MHP Havza İlçe Başkanı Yüksel’e ziyaret
Hazır
Ekleme: 09.07.2025 17:45
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) Denetim Kurulu Başkanı Cesur Çiftçi MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel’i ziyaret etti.
Bizi Takip Edin
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Canikli Kadınlardan A Milli Takıma Tam Destek
Samsun’da 3568 Sayılı Meslek Yasası’nın 37. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı
Canik Belediyesi'nden LGS Seferberliği
LGS sınavına öğrencileri Samsun Polisi yetiştirdi
Sağlık Uzmanı Ayten Dide Uzunlar Canik'te konferans verdi