Header Reklamı
Atakum Belediyesi'nden Dünya Çocuklar Günü’nde anlamlı etkinlik YEREL
Paylaş

Atakum Belediyesi'nden Dünya Çocuklar Günü’nde anlamlı etkinlik

Hazır

Ekleme: 20.11.2025 19:36 Güncelleme: 14.06.2026 02:34 Tahmini okuma süresi: 2 dakika

Atakum Belediyesi, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde kentteki öğrencilerle ağaç dikme etkinliği gerçekleştirerek çocuk haklarına dikkat çekti.

Atakum Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Atakum İlkokulunda öğrenim gören çocuklarla Mevlana Mahallesi 855. Sokak’ta bulunan arazide ağaç fidanı dikme etkinliği gerçekleştirdi. Çocuk hakları konusunda farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinlikte, öğrenciler çok sayıda ağaç fidanını öğretmenleri ve belediye ekipleri eşliğinde toprakla buluşturdu. Fidanları özenle toprağa yerleştiren çocuklar, ardından sulama işlemine geçtiler. Doğaya diktikleri ağaçlarla katkı sağlayan çocuklar, eğlenceli anlar yaşadılar. 
“EN BÜYÜK UMUT IŞIĞIMIZ”
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde, Atakumlu öğrencilerle ağaç fidanlarını toprakla buluşturduk. Çocuk haklarına, yeşil vatana yeni ağaçlar kazandırarak dikkat çekmeyi amaçladık. Son derece anlamlı ve özel bir etkinlik oldu. Öğrencilerimiz, gelecek için doğaya yeşil bir dokunuş yaparak güzel mesajlar verdiler. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Pırıl pırıl bakan gözleriyle en büyük umut ışığımız. Atakum Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerinden en iyi şekilde yararlandığı, donanımlı ve katılımcı bireyler olarak hayatın her alanında seslerinin gür çıktığı bir dünya için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.   

Bizi Takip Edin

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.